Lösningsfokus-grundkurs, tredje omgången

Nu är det dags för den tredje omgången, Lösningsfokus-grundkurs, för alla som arbetar tillsammans med barn och unga. Numera har jag förmånen att spendera mina dagar på Effect Management, vilket ger mig ytterligare möjligheter att sprida Lösningsfokus på fler arenor. Dessutom lär jag mig en massa av bästa kollegorna!!
Gå in på fliken skola för att läsa mer om grundkursen och anmälan görs till min mejl lena.bjuresater@effect.se eller ring 076-8017868

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s