JAG KAN-ambassadör

Nu har jag förmånen att titulera mig certifierad JAG KAN-ambassadör!! Detta innebär att jag har utvecklat mina färdigheter i att arbeta utifrån JAG KAN-metoden, så att jag nu kan utbilda t.ex. pedagoger i att använda JAG KAN-metoden. Även att hjälpa andra, unga som gamla, utifrån JAG KAN-metoden kan jag göra, härligt!!

Vad är då JAG KAN-metoden? (Mycket kortfattat)
Jo, det handlar om att istället för att ta bort ett problem t.ex. ett beteende, en rädsla, arbeta med vilken färdighet som kan vara till hjälp för barnet/personen att utveckla så att problemet uppstår mer sällan!

Se gärna filmen för att få en djupare förståelse hur JAG KAN-metoiden kan vara till hjälp när ett bekymmer eller problem uppstår. Det är Ben Furman som intervjuas och det är också han som utvecklat metoden. Det är hos honom jag haft förmånen att utbilda mig och som också godkänt mig som ambassadör:-)

Hör av Er om Ni vill att jag utbildar eller arbetar med JAG KAN-metoden hos Er!! /Lena

Intervju av Ben Furman om JAG KAN-metoden

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s